Knackelibank på dörren!

Vem där? Jo, elektrikern! Idag ska det alltså ske. Idag kopplas allt in.

Laservattenpas FTW!

Allt inkopplat och klart. Ett par timmars jobb, så var alla sladdar snyggt dragna (den enda som hänger och slänger är nätverkskabeln, men den ska jag själv se till att den hamnar på rätt ställe och sitter lika fint på väggen), och den trevlige killen från Svea Solar meddelade att allt såg bra ut och att det var bara att slå om den lilla strömbrytaren från 0 till 1, så börjar vi producera ström!

Spännande! Spännande! (Ber om ursäkt för ordvitsen.)

Redan första dagen producerade vi i runda slängar 45 kilowatttimmar. Det är coolt som attan att följa detta, och en helt ny värld av information som jag behöver lära mig och sätta mig in. Jag vill ju kunna följa detta och se hur det går, dag för dag, vecka för vecka. Jag kommer nog inte analysera mig till döds, men det är ju intressant att se hur mycket vi producerar och hur mycket vi ”ger tillbaks” till elnätet, och om den kalkyl som Svea Solar satte samman håller, prismässigt och solproduktionsmässigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *