Summa summarum: Första månaden

Juli blev augusti och det fina vädret fick en liten dipp i och med ”värsta skyfallet 2021” som någon rubrik lät i någon kvällstidning. Det blev inte så mycket vatten, men att det kom moln och sämre väder kunde man se sista veckan i statistiken över vår elproduktion.

Summan av juli månads producerade el slutade i alla fall på 1.47 MWh, men då ska man också komma ihåg att systemet kom inte igång förrän den 7e juli, så vi kanske hade legat runt 2 MWh om vi producerat hela månaden. Får återkomma nästa år för att jämföra (med vädret i åminne).

1 tanke på “Summa summarum: Första månaden”

  1. Hej!

    Kollat lite på solceller och hamnade här efter lite research. Kul sammanträffande, jag bor i Värnamo 🙂

    Tänkte om du har lust att svara på några frågor via mail? Vi har nämligen också kikat på Svea Solar.

    Mvh Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *