Yes. Besked!

Idag kom det väntade samtalet. Även om jag fick ligga på Svea Solar för att få ett bestämt datum så var det ändå skönt att få samtalet.

Orsaken att jag stressade på dem lite var att jag naturligtvis vill vara hemma för att ta emot, snacka med installatörerna, vara med när de monterar och fäster upp allt; för att jag är intresserad och nyfiken.

Vi hade ju fått ett datum för installation då Svea Solar skulle dyka upp hemma hos oss samt att de skulle höra av sig en vecka innan. Jag jobbar ungefär halvtid på distans och halvtid på kontoret, och vill i så god tid rensa kalender från möten så jag kan vara till hands när de kommer. Så jag hörde av mig till Svea Solar och pockade på uppmärksamhet.

Om det var det som gjorde att de hörde av sig eller om det bara var ett sammanträffande vet jag inte, men de ringde och de vill komma redan imorgon! Jösses Amalia. Men absolut, det är klart att ni ska komma. Vi vill ha solceller nuuu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *